Σάββατο , 1 Οκτωβρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης και διαμόρφωσης τριών παιδικών χαρών στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Αναβαθμίστηκαν και διαμορφώθηκαν τρεις παιδικές χαρές του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας, προϋπολογισμού 226.566,00€ με Φ.Π.Α.

Η χρηματοδότηση έγινε από το Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” κατά 211.000,00€ και από ίδιους πόρους κατά 15.566,00€.

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στις πλατείες Ελευθερίας (Κουμπουριανών) στην Αμφίκλεια, Παναγίας στην Ελάτεια και Αγίου Δημητρίου στην Κάτω Τιθορέα.

Οι εργασίες περιελάμβαναν την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού και οργάνων ειδικά σχεδιασμένων για ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι, που τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ ενισχύθηκε και ο φωτισμός των παιδικών χαρών. Οι εγκαταστάσεις σχεδιάστηκαν με σκοπό να βελτιώσουν τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών και ταυτόχρονα να γίνουν χώροι αγαπητοί και ασφαλείς για τους μικρούς μας φίλους. Άλλωστε, η παιδική χαρά είναι ο κατεξοχήν χώρος αναψυχής, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν, να αθλούνται και να συναναστρέφονται με άλλα παιδιά της ηλικίας τους και μη.

“Στόχος μας είναι η σταδιακή αναβάθμιση του συνόλου των παιδικών χαρών του Δήμου μας, προκειμένου όλα τα παιδιά μας να ωφεληθούν από τις ποικίλες ευεργετικές επιδράσεις των συγκεκριμένων χώρων!” σημειώνει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: 2η Παμφθιωτική Λιτανεία του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώνει το πρόγραμμα της 2ης Παμφθιωτικής Λιτανείας του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *