Π.Ε.Βοιωτίας: Καταγραφή ζημιών απο το Κ.Ε.Π.ΠΕ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την από 20-07-2023 εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με αφορμή την μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή των Δερβενοχωρίων, κλήθηκε το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.) , για περιβαλλοντικό έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Στεφάνης του Δήμου Δερβενοχωρίων της Π.Ε. Βοιωτίας, για την καταγραφή περιβαλλοντικών ζημιών.

Ενημερώθηκαν επίσης ο Προϊστάμενος ΔΙΠΕΧΩ Στερεάς Ελλάδας, κ. Αντώνης Τερζής, καθώς και το ΥΠΕΝ –Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Συντονιστικό Γραφείο Αντιμετώπισης Περιβαλλοντικών Ζημιών (ΣΥ.Γ.Α.ΠΕ.Ζ.), το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Ειδική Γραμματεία Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών .

Το Κλιμάκιο πραγματοποιεί αυτοψία στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει περιβαλλοντική ζημιά και το μέγεθος αυτής έτσι ώστε να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.

Δες επίσης

Ξεκινά ο νέος κύκλος των φεστιβάλ «Στερεά Ελλάδα – Πάρε μια γεύση»

Με ανανεωμένες δράσεις και νέες στάσεις Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *