Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παραδόθηκε ηλεκτροκίνητο, επταθέσιο αυτοκίνητο στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, δωρεά από τα Ελληνικά Πετρέλαια

Η σχετική ενημέρωση από το γραφείο του Υπουργού Οικονομικών κ Χρήστου Σταϊκούρα 

Δελτίο Τύπου

“Όπως έχει ανακοινωθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις, τα Ελληνικά Πετρέλαια αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά στην περιοχή μας, ανάμεσα σε άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες που ανέλαβαν.

Υιοθετώντας άμεσα σχετική πρόταση του Υπουργού Οικονομικών, αποφάσισαν να παραχωρήσουν, με τη μορφή δωρεάς, ένα νέο, ηλεκτροκίνητο, επταθέσιο αυτοκίνητο, καθώς και ένα σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας.

Οι διαδικασίες κινήθηκαν τάχιστα. Η σχετική ΚΥΑ υπεγράφη από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων στις 22 Οκτωβρίου και σήμερα, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, καθώς και του Δ/ντα Σύμβουλου των ΕΛ.ΠΕ. κ. Σιάμισιη, παραδόθηκε το όχημα στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, ενώ ο σταθμός φόρτισης έχει ήδη εγκατασταθεί.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί πράξη υψηλής κοινωνικής ανταποδοτικότητας με πολύ θετικό κοινωνικό πρόσημο, καθώς τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας θα μετακινούνται πλέον με άνεση και ασφάλεια, με ένα, φιλικό προς το περιβάλλον, όχημα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία «Ελληνικά Πετρέλαια» και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Ανδρέα Σιάμισιη για την εξαιρετική αυτή πράξη υψηλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και την έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

81η επέτειος από την ίδρυση της ΕΠΟΝ

“Η θρυλική αυτή οργάνωση του ΕΑΜ τροφοδότησε με εκατοντάδες χιλιάδες νέους τον αγώνα ενάντια στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *