Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παράσταση διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Δυτικής Λοκρίδας

Ανακοίνωση εξέδωσε για Παράσταση διαμαρτυρίας  ο Αγροτικός Σύλλογος Δυτικής Λοκρίδας για την Τρίτη 25/5/2021  στο Δημαρχείο στην Κάτω Τιθορέα.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συνάδελφοι, αγρότες κτηνοτρόφοι,

Σας καλούμε στην παράσταση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιήσουμε την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο στην Κάτω Τιθορέα, ενάντια στα υπέρογκα τιμολόγια ύδρευσης και άδρευσης.

Συνάδελφοι, βιοπαλαιστές κτηνοτρόφοι καλούνται να πληρώσουν πολλές εκατοντάδες ευρώ επειδή τόλμησαν να ποτίσουν τα ζώα τους για να μην πεθάνουν από τη δίψα. Για εμάς το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα. Το χρειαζόμαστε για να ζήσουμε εμείς, για να ποτίσουμε τα ζώα και τις καλλιέργειές μας και να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.
Δεν γεμίζουμε πισίνες, ούτε ποτίζουμε γήπεδα γκολφ. Παλεύουμε για την επιβίωσή μας και δεν είμαστε διατεθιμένοι να επιτρέψουμε στην κάθε δημοτική αρχή να μας πίνει το αίμα.

Απαιτούμε:
1. Όσοι συνάδελφοι κτηνοτρόφοι χρησιμοποιούν νερό από το δίκτυο ύδρευσης για να ποτίσουν τα ζώα τους να πληρώνουν μόνο το πάγιο και να διαγραφούν οι προηγούμενες οφειλές τους.

2. Όσοι συνάδελφοι αγρότες αναγκάστηκαν να ποτίσουν ζώα ή περιβόλια από το δίκτυο ύδρευσης λόγω ζημιών στο αρδευτικό δίκτυο να πληρώσουν μόνο το πάγιο και διαγραφούν κι εκεί οι προηγούμενες οφειλές τους.

3. Να πραγματοποιηθεί άμεσα έργο υδρομάστευσης στην πηγή Λυκορέματα στην Ελάτεια, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κτηνοτρόφων της περιοχής σε νερό για να μπορούν να ποτίσουν τα ζώα τους.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμαρχος Λοκρών Θ. Ζεκεντές για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα Δημάρχου Λοκρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *