Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παρεμβάσεις σε σχολεία της Αμφίκλειας

“Μπορεί οι γιορτές και οι σχολικές διακοπές να έχουν την τιμητική τους, αλλά δεν εξαντλούν όλη μας την ενέργεια, αφού αποτελούν ιδανική ευκαιρία για εργασίες στα σχολεία μας, που δεν είναι αυτές τις μέρες σε λειτουργία.” σημειώνει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας για τις παρεμβάσεις.

Και συνεχίσει: “Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, προχωρήσαμε σε αλλαγή στέγης στο παλιό Νηπιαγωγείο Αμφίκλειας, το οποίο χρησιμοποιείται πλέον ως διδακτική αίθουσα από το Δημοτικό Σχολείο. Η εν λόγω στέγη, λόγω παλαιότητας και φθοράς από τον χρόνο, επέτρεπε την εισροή υδάτων, καθιστώντας την καθημερινότητα των μαθητών δύσκολη και επικίνδυνη. Επί τη ευκαιρία, ελέγχθηκε και συντηρήθηκε και η στέγη του νυν Νηπιαγωγείου Αμφίκλειας.”

“Παρεμβάσεις καίριες και απαραίτητες για την ασφάλεια των παιδιών μας, ήταν και παραμένουν προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής!” καταλήγει  στην ενημέρωση του ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στη 2η διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος FEA-VEE 30/01/2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Διακρατικό ProjectMeeting του έργου “FashionEarthAlliance, VocationalExcellenceandEnterprise/FEA – VEE” που πραγματοποιήθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *