Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή» στη Λάρισα

Παρουσιάζεται το παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή» στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.30΄

Μία ιδιαίτερη παρουσίαση βιβλίου με εστίαση στην ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής πρόκειται να φιλοξενηθεί την προσεχή Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.30’ στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Η αστυνομικός Δέσποινα Γκουτζολίκα που υπηρετεί στο Επιτελείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, έγραψε το βιβλίο με τίτλο: «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή», παραχωρώντας, στη συνέχεια, τα πνευματικά του δικαιώματα στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

Πρόκειται για ένα ευχάριστο βιβλίο με όμορφη εικονογράφηση, ζωηρά χρώματα και φιγούρες, καθώς και αφηγηματική ροή λόγου που διευκολύνει την ανάγνωση, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον, με τρόπο που να καθίσταται εύκολα κατανοητό το μήνυμα για σεβασμό και τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Συντονιστής της παρουσίασης θα είναι ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Πολύζος, ενώ στα ονόματα των ομιλητών περιλαμβάνονται αυτά του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Βασίλειου Βλαχογιάννη, της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλικής Ζιάκα, της ψυχολόγου ( PhD ) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Αστυνόμου Α’ Γιαννακού Μαρίας και της συγγραφέως, Δέσποινας Γκουτζολίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την παρουσίαση του βιβλίου θα πλαισιώσει η ορχήστρα « BIG BAND » του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Τέλος, η είσοδος στο αμφιθέατρο θα είναι ελεύθερη, ενώ κατά την εκδήλωση το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν και επιπλέον, θα κληρωθούν δώρα για τα παρευρισκόμενα παιδιά.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δημήτρης Παπαστεργίου: Ανεύθυνη και επικίνδυνη η στάση της ΕΠΟ για τους απινιδωτές

Συνεχίζονται οι αντεγκλήσεις γύρω από το θέμα της ύπαρξης και λειτουργίας απινιδωτών σε όλα τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *