Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΠΑΣΟΚ: “Το «επιτελικό» κράτος αποδείχτηκε σαθρό και αναποτελεσματικό σε μια σειρά από κρίσιμα γεγονότα όπου ζητούμενο ήταν η ασφάλεια”

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Το νέο «αφήγημα» της Κυβέρνησης ότι οι Υπουργοί δεν εμπλέκονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και συνεπώς η πολιτική ηγεσία είχε μαύρα μεσάνυχτα για την κάθοδο εκατοντάδων χούλιγκαν στη χώρα μας, την εκθέτει ακόμη περισσότερο και υπογραμμίζει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη του κ. Οικονόμου, που όχι μόνο αποφεύγει να αναλάβει, αλλά κυρίως δεν του επιμερίζει ο Πρωθυπουργός.

Το «επιτελικό» κράτος αποδείχτηκε σαθρό και αναποτελεσματικό σε μια σειρά από κρίσιμα γεγονότα όπου ζητούμενο ήταν η ασφάλεια.

Φάνηκε με τις εκρήξεις πυρομαχικών δίπλα σε κατοικημένη περιοχή στη Νέα Αγχίαλο, τα ανεπαρκή πρωτόκολλα δασοπροστασίας και πρόληψης πυρκαγιών, τη λειτουργία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, που καθ’ ομολογία του Υπουργού του, τρία χρόνια μετά δεν έχει ακόμη ευδιάκριτο οργανόγραμμα και την ανεμπόδιστη επιδρομή ακροδεξιών χούλιγκαν με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στους 375 ανέρχονται οι κρατούμενοι στη φυλακή της Κομοτηνής, ενώ η χωρητικότητα του είναι για 90 άτομα

Στους 375 ανέρχονται οι κρατούμενοι στη φυλακή της Κομοτηνής, αναφέρει ο προϊστάμενος του Σωφρονιστικού Καταστήματος, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *