Τετάρτη , 4 Οκτωβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Πρόσκληση συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ 2023»

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 19 Οκτωβρίου – 22 Οκτωβρίου 2023 στην Αθήνα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση του κλάδου των Κατασκευών στην Αθήνα. «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ»
19 Οκτωβρίου – 22 Οκτωβρίου 2023

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών & Οικοδομής «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ», που θα πραγματοποιηθεί από 19 Οκτωβρίου έως και 22 Οκτωβρίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design, τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ και ειδικό αγοραστικό κοινό. Με αυτό τον τρόπο, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και που θα λάβουν μέρος στην έκθεση θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους και θα πραγματοποιήσουν επικερδείς συνεργασίες με χιλιάδες σημαντικούς Διεθνείς και Έλληνες αγοραστές.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι η έδρα της επιχείρησης να είναι εντός της Περιφέρειας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://buildexpogreece.com/
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποσκοπώντας στον στρατηγικό της σχεδιασμό για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας θα καλύψει το μεγαλύτερο κόστος συμμετοχής ώστε ο κάθε εκθέτης να επιβαρυνθεί εφάπαξ με το ποσό των 300 € (πλέον Φ.Π.Α.). Διευκρινίζεται πως το ατομικό περίπτερο κάθε εκθέτη θα έχει εμβαδόν 11 m2 και πως οι θέσεις για τη συμμετοχή στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 300 € (πλέον Φ.Π.Α.).
Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, να υποβάλλουν την αίτησή τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον σύνδεσμο:
https://forms.gle/XACwqws9HzhBVJVc7

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)
Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τρίκαλα: Σεμινάριο Ψαλτικής τέχνης “Βυζαντινά Μελωδήματα της πόλης”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *