Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας: «Διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον της Στερεάς Ελλάδας»

1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης Περιφερειακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2021-2027 και 6ης Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης
Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2014-2020

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον της Στερεάς Ελλάδας»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Domotel Anemolia Mountain Resort στην Αράχοβα, η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2021-2027» και η 6η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

Στο πλαίσιο των συνεδριάσεων:

 Θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2021-2027», θα γίνει ενημέρωση για τον προγραμματισμό των προσκλήσεων, της μεθοδολογίας και των κριτηρίων αξιολόγησης καθώς και τα θέματα επικοινωνίας και προβολής.

 Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του Ε.Π. «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», της προόδου υλοποίησης των στρατηγικών για την Έξυπνη Εξειδίκευση και τη Χωρική Ανάπτυξη, της προόδου υλοποίησης της Στρατηγικής για την Πληροφόρηση και την Επικοινωνία, καθώς και Ενημέρωση για θέματα Αξιολόγησης του Ε.Π.

«Σας καλούμε στην εναρκτήρια πρώτη του νέου μας προγράμματος ΕΣΠΑ, για να διαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας, το αύριο της Στερεάς Ελλάδας. Πετύχαμε “πολλά με τα λίγα” στο πρόγραμμα που ολοκληρώνεται. Ταυτόχρονα, κερδίσαμε με μεθοδική και κυρίως ομαδική δουλειά τη σημαντικότερη πανστερεοελλαδίτικη νίκη. Διακόψαμε μια πολυετή αδικία και δώσαμε τέλος στην υποχρηματοδότηση.
»Διαθέτουμε πλέον το ΕΣΠΑ 2021 – 2027 συνολικού προϋπολογισμού 426,066 εκατ. ευρώ, υπερδιπλάσιο δηλαδή, σε σχέση με το τρέχον πρόγραμμα. Η μεγαλύτερή μας, όμως επιτυχία -αλλά και ευθύνη- θα είναι αυτά τα χρήματα να διοχετευθούν με ταχύτητα και διεισδυτικότητα στις πιο κρίσιμες αναπτυξιακές και κοινωνικές προκλήσεις της Περιφέρειάς μας. Το νέο μας ΕΣΠΑ είναι μεγάλο και σημαντικό. Θα είναι πολύ μεγαλύτερο και πολύ σημαντικότερο, αν όλοι μαζί, το κάνουμε “να πιάσει τόπο”!», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εκτεταμένη – στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στην Αλίαρτο

Συνελήφθησαν (4) άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ελέγχθηκαν (25) άτομα και (8) οχήματα Εκτεταμένη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *