Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Περίφραξη του Γυμνασίου-Λυκείου Ελάτειας

Ένα έργο στην Ελάτεια, προϋπολογισμού  71.423,99€

Αναφέρει σχετικά για το έργο η Δήμαρχος κα Αθανασία Στιβακτή:

“Με ιδιαίτερη χαρά υπογράψαμε σήμερα, Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, σύμβαση με τον Ανάδοχο για την εκτέλεση του έργου “ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΑΤΕΙΑΣ”, συμβασιοποιημένου ποσού 71.423,99€ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την από 06/07/2022 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου μας.

Αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης, οι εργασίες της οποίας προβλέπεται να ξεκινήσουν άμεσα, είναι η κατασκευή νέων τοιχίων περίφραξης στη νότια και δυτική πλευρά του αύλειου χώρου του Γυμνασίου – Λυκείου Ελάτειας, μιας και το υφιστάμενο τοιχίο έχει υποστεί φθορές και αποκλίσεις και χρήζει άμεσης κατεδάφισης.

Με αφορμή τις παραπάνω εργασίες, η περίφραξη της νότιας πλευράς θα κατασκευασθεί σε νέα θέση, προκειμένου να δημιουργηθεί πεζοδρόμιο, που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει, για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών.

Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, επί των ημερών μας, μας γεμίζει ικανοποίηση γιατί επρόκειτο για ένα σοβαρό θέμα ασφάλειας, το οποίο ταλάνιζε για χρόνια την τοπική κοινωνία της Ελάτειας. Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη μας κ. Φάνη Σπανό για τη θετική του ανταπόκριση στο αίτημά μας και την οικονομική στήριξη του αναπτυξιακού μας έργου. Το σύνολο των εργασιών που απαιτούνταν για μία ολοκληρωμένη, από μέρους μας παρέμβαση, δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή της Περιφέρειας.

Με γνώμονα την ασφάλεια και πάντα προς όφελος των δημοτών μας, θα συνεχίσουμε να προωθούμε διαρκείς συνεργασίες και έργα απαραίτητα για την ανάπτυξη του τόπου μας.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επέκταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας

Δρομολογείται σημαντική αναβάθμιση στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Σε συνέχεια συνεργασίας του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *