Ακολουθήστε μας στο facebook

“Πολλοί συνάδερφοι μας εργάζονται σε απαράδεκτες συνθήκες”

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                                                             ΛΑΜΙΑ 3/11/2020

Από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Νομού Φθιώτιδος  πήρε απόφαση απεργίας όταν η κυβέρνηση φέρει για συζήτηση στη Βουλή το νόμο που βάζει ταφόπλακα στα τελευταία δικαιώματα των εργαζομένων

Στο διάστημα της πανδημίας του κορωνοϊού πολλοί συνάδερφοι  μας έχουμε διαπιστώσει να εργάζονται σε απαράδεκτες συνθήκες  χωρίς να παίρνονται τα απαραίτητα  μέτρα προστασίας από την εργοδοσία,να αλλάζουν οι συμβάσεις εργασίας και να μειώνονται οι μισθοί στα ήδη πετσοκομμένα εισοδηματά τους. Το γεγονός αυτό δε πτοεί την κυβέρρνηση που ετοιμάζει νόμο έκτρωμα σε ότι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Παίρνοντας την σκυτάλη από την προηγούμενη κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεση βάζοντας εμπόδια στη δράση των σωματείων και των συνδικάτων θέλοντας να επιβάλει σιγή νεκροταφείου κατά παραγγελία των αφεντικών,και καταργεί μια από τις κορυφαίες κατακτήσεις του εργατικού κινήματος την θέσπιση του 8ώρου όπως επιτάσουν οι «εκσυχρονισμοί» και οι «καινοτομίες» της εργοδοσίας.

Το Συνδικάτο μας θα βγεί μπροστά για να ενημερώσει τους εργαζομένους για τις δυσμενείς εξελίξεις και τα «δώρα» που τους ετοιμάζει ο υπουργός των βοιμηχάνων και καλλεί όλους τους συναδέρφους στον κλάδο σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια στις πολιτικές που του μαυρίζουν την ζωή και σκάβουν το λάκο στις νέες γενιές των εργαζομένων.

  Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Ν.Φθιώτιδος

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στον ΠΑΣ Λαμία ο 28χρονος Σέρβος Ivan Kostic

Έναρξη συνεργασίας με Ivan Kostic Η ανακοίνωση της διοίκησης τη ομάδας: “Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *