Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πρωινό σε 229 μαθητές που υποσιτίζονται στο Δήμο Βόλου

Σε συνολικά 229 οικονομικά αδύναμους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Βόλου, που υποσιτίζονται, θα χορηγείται πρωινό γεύμα. Σχετική απόφαση κατόπιν αποστολής στοιχείων από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στη μεθαυριανή (6.30μ.μ.) συνεδρίασή του, ενώ να αναφερθεί ότι η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 21.297 ευρώ.

Ο Δήμος Βόλου στις 10 Νοεμβρίου με επιστολή προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ζήτησε στοιχεία σχετικά με τον αριθμό οικονομικά αδύναμων μαθητών ανά σχολείο, που υποσιτίζονται, προκειμένου να τους χορηγήσει πρωινό γεύμα.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απάντησε με έγγραφό της στις 8 Δεκεμβρίου, αποστέλλοντας στοιχεία με τον ακριβή αριθμό των μαθητών για σίτιση, ζητώντας την εισαγωγή του θέματος στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη λήψη απόφασης έγκρισης σίτισης – παροχής πρωινού σε άπορους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Βόλου για το σχολικό έτος 2021-2022 προϋπολογισμού δαπάνης 21.297 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Όπως προαναφέρθηκε, ο αριθμός των μαθητών ανέρχεται σε 229, ενώ το πρωινό θα χορηγείται για συνολικά 93 ημέρες.
Η προαναφερόμενη δαπάνη σύμφωνα με την εισήγηση θα καλυφτεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου Βόλου, οικονομικής χρήσης 2022.

e-thessalia.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σεισμός στη Βοιωτία

Το μεσημέρι της Κυριακής 5/2/2023 σημειώθηκε σεισμός στη Βοιωτία Ο σειμσός ήταν μεγέθους 3,2 της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *