Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Προσλήψεις… 8 ατόμων στο Δήμο Μακρακώμης για διοικητικό προσωπικό

Στον Δήμο Μακρακώμης προσλαμβάνουν άτομα – συγκεκριμένα 6 στον οργανισμό “Αμφικτιονίες  Α.Ε.” –  που διαφαίνεται ότι κάποια από αυτά τα άτομα εργάζονται ήδη στο Δήμο, όπως σημείωσε Δημοτικός Σύμβουλος σε συνεδρίαση του Δήμου.

Την στιγμή που άλλοι μόνιμοι υπάλληλοι φαίνεται ότι μετακινούνται…

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμα και σχεδόν όλα τα άτομα που  θα προσληφθούν στις θέσεις που δείχνουν φωτογραφικές – για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε περισσότερα….

Σημειώνεται πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό “Αμφικτιονίες  Α.Ε.” ότι για το κόστος των προσλήψεων αυτών ανέρχεται στα 188.232€.

Το ζητούμενο βέβαια είναι σε κάθε περίπτωση να υπάρχει αξιοκρατία και να υπάρχουν θέσεις εργασίας που να καλύπτουν και να εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες.

Όλα θα τα δούμε στον Δήμο Μακρακώμης ακόμη και του “σπανού τα γένια να γίνονται”… Τι άλλο θα ζήσουμε μέχρι την Παρασκευή;  Τρέχοντας μέσα στον πανικό τους  με άλογα με λυμένη τη σέλα… Και όλα αυτά ενώ όλοι τα γνωρίζουν, νίπτουν τας χείρας τους,  ως  Πόντιος Πιλάτος.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Παραθέτουμε τις αποφάσεις και τις προσλήψεις των  ειδικών συνεργατών που αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

 

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: “Έφυγε από κοντά μας ένας εξαιρετικός άνθρωπος, συνάδελφος, φίλος και συνεργάτης”

Τον Δημήτρη Ράπτη αποχαιρετά το Περιφερικό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Φθιώτιδας Βοιωτίας Ευρυτανίας Φωκίδας του Πανελλήνιου Συλλόγου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *