Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Προσωρινά σε κυκλοφορία, τμήμα της επαρχιακής οδού Παραλίας Στομίου – Πλατάνας

 

Παραδίδεται προσωρινά σε κυκλοφορία τμήμα της επαρχιακής οδού Παραλίας Στομίου – Πλατάνας στην Εύβοια,  έως και τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023.

Την απόφαση να τροποποιηθούν προσωρινά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εργοταξιακούχαρακτήρα που ισχύουν στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου θωράκισης και αναβάθμισηςτου παραλιακού τμήματος Στόμιο-Πλατάνα, με τίτλο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟΜΙΟ – ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΜΕΕ.Ο. 8 (ΟΞΥΛΙΘΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΑ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΙΣ 30-12- 2019 & 7-1-2020 (ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ «ΖΗΝΟΒΙΑ» «ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ»)», έλαβε ομόφωνατοΠεριφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας κατά την 6η η Τακτική Συνεδρίαση, πουπραγματοποιήθηκε την Τρίτη 04 Απριλίου 2023.

Συγκεκριμένα, για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας γιατιςεορταστικές ημέρες του Πάσχα, εγκρίθηκε η παράδοση σε κυκλοφορίατουτμήματος της επαρχιακής οδού Στόμιο – Διασταύρωση με Ε.Ο. 8 (Οξύλιθος–Πλατάνα), από Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 24 Απριλίου2023.

Στην συνέχεια, από την Τρίτη 25 Απριλίου έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει μεριμνήσει για την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και
σήμανσης, προκειμένου ο δρόμος να ανοίξει με ασφάλεια. Παρακαλούνται οι οδηγοί για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της τοποθετημένης σήμανσηςκαι την τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε μια 55χρονη γυναίκα απ΄τη Νέα Αγχίαλο, την οποία δάγκωσε φίδι

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας μια 55χρονη γυναίκα απ΄τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *