Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Ε.Ο. Ελευσίνας-Θήβας

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Ε.Ο. Ελευσίνας-Θήβας, περιοχής Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης καλωδίων υπερυψηλής τάσης στα πλαίσια του Έργου Ηλεκτρικής Διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΦΑΣΗ Α΄

Αποκλεισμός τμήματος της διατομής τηςΕ.Ο. Ελευσίνας – Θήβας ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, μετά από την διασταύρωση αυτής με τις οδούς Κίμωνος (παρακαμπτήρια της Ν.Ε.Ο.Α.Κ.) και Μεγ. Αλεξάνδρου και για μήκος 50 μ. περίπου, από την 08:00΄ώρα της 26-2-2024 έως την 18:00΄ώρα της 11-3-2024, καθ’όλο το 24ωρο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων της Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας θα διεξάγεται σε τμήμα της διατομής της κατεύθυνσης προς Μάνδρα, που θα διαμορφωθεί ώστε να εξυπηρετεί και τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

ΦΑΣΗ Β΄

Αποκλεισμός τμήματος της διατομής τηςΕ.Ο. Ελευσίνας – Θήβας ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, πριν από την διασταύρωση αυτής με τις οδούς Κίμωνος και Μεγ. Αλεξάνδρου καθώς και τμήματος της διατομής (νότιο τμήμα) της οδού Κίμωνος. από την 08:00΄ώρα της 12-3-2024 έως την 18:00΄ ώρα της 24-3-2024, καθ’όλο το 24ωρο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων της Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας θα διεξάγεται σε τμήμα της διατομής της κατεύθυνσης προς Ελευσίνα που θα διαμορφωθεί ώστε να εξυπηρετεί και τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Ομοίως η κυκλοφορία των οχημάτων της οδού Κίμωνος θα μετατοπιστεί στο εναπομένον πλάτος της.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο απολογισμός της νέας Περιφερειακή Αρχής των 100 πρώτων ημερών και του περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα

Η νέα Περιφερειακή Αρχή μέσα στις 100 πρώτες ημέρες, προχώρησε σε έργα , δράσεις και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *