Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πρόταση για Κέντρο Πολιτιστικής και Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης στο Θέατρο Τεμπών

Η Συντονιστική Επιτροπή και τα μέλη του «ΔΙΚΤΥΟΥ Πολιτισμού-Περιβάλλοντος- Βιώσιμης Ανάπτυξης ΔΕΛΤΑ ΠΗΝΕΙΟΥ-ΤΕΜΠΩΝ», καλεί σε συνεδρίαση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. στον χώρο του Θεάτρου Τεμπών, στο Ομόλιο.

Της συνεδρίασης θα προηγηθούν :

α). Ξενάγηση στους χώρους και στις υποδομές του κτιρίου με ταυτόχρονη παρουσίαση :

1ον) Μίας ιστορικής αναφοράς της μετατροπής του Λατομείου σε Θέατρο Τεμπών από τον Εμμανουήλ Γιώργο, Συντονιστή του Δικτύου και

2ον) Της κοινής πρότασης του Δήμου Αγιάς (με την συνεργασία του Δασικού Συνεταιρισμού Ομολίου) από τον Αντιδήμαρχο Αγιάς, Νίκο Ντάγκα, ένταξης σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για αποκατάσταση και δημιουργία στον χώρο του Θεάτρου Τεμπών, Κέντρου Πολιτιστικής και Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης.

β). Η παρουσίαση τοπικών ιστορικών προσώπων της περιοχής από Ακριβή Περλέρου, Μπάμπη Βόγια και Μάνθο Γιάννη (αφορά τους : Νικοτσάρα, Κουτόβα, πρώτη αντάρτικη αντιστασιακή ομάδα στην περιοχή του Κάτω Ολύμπου – Τεμπών την περίοδο 1941-44, Αντώνη Βρατσάνο).

Ακολούθως σε αίθουσα της πλατείας του Ομολίου θα συνεχιστεί η συνεδρίαση των μελών του Δικτύου με οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα του Δικτύου.

www.larissanet.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε περιοχές του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου -5- περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *