Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ψυχοδραματική Συνάντηση 27-29/5 στο Χόρτο του Πηλίου

Μετά από έναν ακόμη μακρύ χειμώνα, αλλά και 2,5 χρόνια αβεβαιότητας και μεγάλων αλλαγών στη ζωή μας, οργανώνεται η πρώτη, μεγάλη «Ψυχοδραματική Συνάντηση» στο Χόρτο του Πηλίου.
Στόχος της συνάντησης, «να έρθουμε κοντά». Κοντά στον άλλον, κοντά στη φύση, στη θάλασσα- μα πιο πολύ και κυρίως, κοντά στον εαυτό μας.
Με εργαλείο το Ψυχόδραμα και άλλες συνθετικές μεθόδους, με μέσο την
Ομαδική Ψυχοθεραπεία και τη δύναμη του «εδώ-και-τώρα» της ομάδας, η Συνάντηση θα εξελιχθεί μέσω βιωματικών εργαστηρίων, στη διάρκεια δύο ημερών. Τα εργαστήρια θα είναι σπονδυλωτά και αλληλένδετα και έχουν σκοπό, οι συμμετέχοντες να φύγουν κρατώντας ένα καινούργιο κομμάτι του εαυτού τους, κάτι νέο, ελπιδοφόρο- που θα έχουν τη δυνατότητα να το δουλέψουν και να το αναπτύξουν, μέχρι την επόμενη Συνάντηση.
Η αγάπη για τον εαυτό μας, η αναγνώριση των σκοτεινών και φωτεινών του πλευρών, οι εσωτερικές μας συγκρούσεις, οι σχέσεις μας με τους σημαντικούς «άλλους» της ζωής μας- θα είναι κάποια από τα θέματα που θα αγγίξουμε, θα κουβεντιάσουμε και θα βιώσουμε τις δύο αυτές ημέρες.
Η Συνάντηση απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, όσοι θέλουν δουν πραγματικά και να αναγνωρίσουν εκείνα που τους απασχολούν, να διερευνήσουν βιωματικά τον εαυτό τους και να εκφραστούν. Επίσης, απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και εμψυχωτές ομάδων.
Η «1η Ψυχοδραματική Συνάντηση», διοργανώνεται από τον Κύκλο- Χώρο Ψυχοθεραπείας και Ψυχοδράματος και τους συνεργάτες του, και θα πραγματοποιηθεί στον Diplomats Holidays, στο Χόρτο του Νοτίου
Πηλίου, δίπλα στη θάλασσα.
Για early bird τιμή, εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 2 Μαΐου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, τη διαμονή, το κόστος και τα εργαστήρια, επικοινωνήστε στο:6948 648 079 (Άννα Κολτσιδοπούλου) & kyklos.psychotherapy@gmail.com

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμου: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Δομές από 05/12/2022 έως 20/12/2022

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμου προσκαλεί του ενδιαφερόμενους παλαιούς και νέους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *