Δευτέρα , 17 Ιανουαρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Πυροσβεστική Φθιώτιδας: “Εθελοντή Πυροσβέστη,  σ ‘ ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σου!”

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Φθιώτιδα κ. Ανδρέας Μωράτης  αναφέρεται στην Παγκοσμια Ημέρα Εθελοντή Πυροσβέστη (5/12) και εκφράζει το “ευχαριστώ” από όλο τα στελέχη της Υπηρεσίας:

“Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού» που καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε. το 1985,  η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί νομοθετικά στην πατρίδα μας ως «Ημέρα του Εθελοντή Πυροσβέστη».
Η Πολιτεία σήμερα αναγνωρίζει και τιμά την ανιδιοτελή προσφορά των Εθελοντών Πυροσβεστών στο κοινωνικό σύνολο και στον συνάνθρωπο.
Ο Έλληνας Εθελοντής Πυροσβέστης είτε είναι γυναίκα, είτε άνδρας αναδεικνύει με την προσφορά του την πιο υγιή μορφή της αυταπάρνησης, ιδιαίτερα σήμερα που την πατρίδα μας συνεχίζει να ταλανίζει μεγάλη κρίση αρχών, αξιών, οικονομικών συνθηκών, αλλά και της πανδημίας Covid-19.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ο Έλληνας Εθελοντής Πυροσβέστης είτε είναι γυναίκα, είτε άνδρας στηρίζει την προστασία της ζωής και της περιουσίας και θέτει καθημερινά και χωρίς δεύτερη σκέψη εαυτόν σε κίνδυνο, για να προστατέψει τα ιδανικά για τα οποία επέλεξε να εργάζεται ανιδιοτελώς, σε έναν τομέα που το ρίσκο είναι τρόπος ζωής.
Συνάδελφε Εθελοντή Πυροσβέστη,  σ ‘ ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σου🔥

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Μερομήνια: Έρχεται βαρυχειμωνιά και πολλά χιόνια

Τι προβλέπεται από τα  Μερομήνια – Άσχημος καιρός αναμένεται  μέχρι τον Απρίλιο. Σύμφωνα με αυτά, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *