Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Rally Acropolis: Λήψη μέτρων για τη διασφάλιση των δύο ειδικών διαδρομών που διέρχονται εντός Δ. Δελφων

Με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Ταγκαλή συνεδρίασε την Τετάρτη το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την οργάνωση του Rally Acropolis και πιο συγκεκριμένα τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών κατά την πραγματοποίηση των δύο ειδικών διαδρομών που διέρχονται εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου.

Στη σύσκεψη, μετά από πρόσκληση του Δήμου, συμμετείχαν από την Οργανωτική Επιτροπή του Rally οι κ.κ. Πασσαλής και Καζαντζόπουλος ως υπεύθυνος ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις λεπτομέρειες του αγώνα και τον προγραμματισμό που έχει γίνει επ’ αυτών από τους διοργανωτές. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τομείς Πυρασφάλειας και γενικότερης Ασφάλειας, Καθαριότητας, Προστασίας του Περιβάλλοντος και Επικοινωνίας.

Συμπερασματικά και κατόπιν της τοποθέτησης όλων αποφασίστηκε από την πλευρά του Δήμου:

-να επιτηρούνται σε 24ωρη βάση, για το χρονικό διάστημα που θα διεξαχθεί το Rally, οι περιοχές των ειδικών διαδρομών με τη συνδρομή και εθελοντών
-να συμβάλει στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οχήματα της Πολιτικής Προστασίας και υδροφόρες
-να υπάρξει μέριμνα για την καθαριότητα με την τοποθέτηση πράσινων και καφέ κάδων στα σημεία όπου θα βρίσκονται θεατές
-να γίνει εκτενής ενημέρωση των πολιτών τόσο για την προσβασιμότητα όσο και για την ασφάλεια των δοκιμαστικών του αγώνα αλλά και των ειδικών διαδρομών

“Ο Δήμος μας δηλώνει παρών και σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που εξασφάλισε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, με Εθνικό και Παγκόσμιο αποτύπωμα.

Καλούμε τους θεατές να παρακολουθήσουν το Rally, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες που θα δοθούν, ώστε όλοι μας να χαρούμε όπως πρέπει αυτό το μεγάλο αγώνα”, σχολίασε σχετικά ο Δήμαρχος Δελφών, ενώ ευχαρίστησε για την άρτια οργάνωση του Τομέα Πολιτικής Προστασίας τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Χάρη Αγαπητό, τονίζοντας πως σε όλες τις περιστάσεις έως σήμερα, όπου απαιτήθηκε, ο μηχανισμός λειτούργησε άψογα.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Παρουσίαση λευκώματος την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 “Ξένοι περιηγητές στην προεπαναστατική και μεταεπαναστατική Λιβαδειά”

Παρουσίαση λευκώματος του κ. Λουκά Γερούλια με τίτλο “Ξένοι περιηγητές στην προεπαναστατική και μεταεπαναστατική Λιβαδειά” …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *