Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γιατί δεν γνωρίζουν την κατάσταση των υποδομών στα σχολεία του Δήμου Μακρακώμης;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

Και πως να γνωρίζει ο Δήμαρχος αφού λόγω διαμονής του στη Λαμία, λογικό και επόμενο, το παιδί του πηγαίνει εκεί σχολείο…

Μία από τις ερωτήσεις που έκανε στην συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μακρακώμης στις 9/12/2022 η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κα Χαρά Δεληκούρα, αφορούσε τις υποδομές στα σχολεία.

Η κα Δεληκούρα ανέφερε προς την αρμόδια Εντεταλμένη Σύμβουλο για τα σχολεία αλλά και τον Δήμαρχο Δήμου Μακρακώμης για τον έλεγχο των λεβητοστασίων στα σχολεία και γενικότερα στις υποδομές τους.

Τόσο η κα Ρήγα όσο και ο Δήμαρχος δεν έδωσαν ικανοποιητικές απαντήσεις ή ακόμα καλύτερα έκαναν τους ανήξερους…

Μάλιστα στράφηκαν εναντίον της λέγοντας της γιατί δεν τα έκανε αυτή όταν ήταν αρμόδια με την κα Δεληκούρα να τους απαντά ότι «σας τα πρότεινα αλλά δεν τα κάνατε…» . Και πάλι η συζήτηση κατέληξε με μομφές για την διαγραφή της κας Δεληκούρα ενώ η ίδια υπογράμμισε ότι πρώτα έγινε η παραίτηση και μετά η διαγραφή.

Επιπλέον σημείωσε ορθώς, ότι δεν υφίσταται διαγραφή καθώς η κα Δεληκούρα δεν άνηκε στην παράταξη του κ. Χαντζή αλλά συνεργάστηκε αφού ήταν στην παράταξη με επικεφαλής τον κ. Ξ. Συρράφο.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Διακοπές ρεύματος σε Καινούργιο, Άγιο Σεραφείμ, Σκάρφεια, Αγία Τριάδα

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *