Ακολουθήστε μας στο facebook

Σκιάθος: Αντικατάσταση αγωγών του δικτύου ύδρευσης

Έργο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την αντικατάσταση των αγωγών ύδρευσης, στο σύνολο του δικτύου στη Σκιάθο.

Έχει κατασκευαστεί το κεντρικό δίκτυο μεταφοράς νερού από τις δυο γεωτρήσεις έως το φρέαρ υδροληψίας της Φτελιάς, συνολικού μήκους 1,4 χλμ. (18,27% του συνόλου των αγωγών). Ξεκινά η τοποθέτηση της νέας δεξαμενής στο αντλιοστάσιο της Φτελιάς και είναι σε εξέλιξη η επέκταση του δικτύου προς την Ακρόπολη. Το έργο είναι συνολικό προϋπολογισμού 970.000 ευρώ, υλοποιείται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και ΔΕΥΑ Σκιάθου και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».

«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τις τεχνικές μας υπηρεσίες και τη ΔΕΥΑ Σκιάθου κατασκευάζουμε ένα έργο με άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, καθώς εξασφαλίζεται ποιοτικό και επαρκές πόσιμο νερό» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

*φωτογραφία αρχείου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χρήστος Σταϊκούρας: «Αποκατάσταση ζημιών και υλοποίηση έργων με ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα»

Στην υλοποίηση πλήθους οδικών, αντιπλημμυρικών και κτιριακών έργων τα οποία θα προσδώσουν αναπτυξιακό πρόσημο σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *