Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς: Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δεν θα περάσει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δεν θα περάσει

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ κα των οικογενειών τους , στο δίκαιο αγώνα τους να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ , να μην μαραζώσει ο τόπος μας.

Η κυβέρνηση με περισσό θράσος μετά τα φούμαρα για «ανάπτυξη» και επενδυτές που θα διασφάλιζαν την λειτουργία του εργοστασίου και τις θέσεις εργασίας σχεδιάζει να την ξεπουλήσει για παλιοσίδερα στην ΤΕΡΝΑ για να την κλείσει και να υφαρπάξει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την ισοπέδωση των εγκαταστάσεων και 20 δις προίκα ορυκτού πλούτου.

Ό,τι και να κάνουν στην κυβέρνηση, δεν μπορούν να κρύψουν από την κοινή γνώμη ότι το σχέδιο της στην ΛΑΡΚΟ στοίχισε 400 εκατομμύρια ευρώ, έφερε την απαξίωση της μοναδικής βιομηχανίας που παράγει νικέλιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την ερήμωση στις περιοχές γύρω από την ΛΑΡΚΟ σε 5 νομούς, την οικονομική καταστροφή των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων, έφερε ως αποτέλεσμα επενδυτή παλιατζή – σκραπατζή.

Από την άλλη οδηγεί σε αισχρά προγράμματα φτώχειας τους εκατοντάδες ειδικευμένους μεταλλωρύχους και τεχνίτες μιας τεράστιας, στρατηγικής βιομηχανίας, όπως είναι η ΛΑΡΚΟ, που καλούνται να απασχοληθούν για κάποιους μήνες με απολαβές – ψίχουλα σε …δήμους, νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας.

Καλούμε τα μέλη μας και συνολικά το λαό της Λιβαδειάς να στηρίξουμε έμπρακτα τον αγώνα των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ και να συμμετέχουμε στην μεγάλη κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα , στο Υπουργείο Οικονομικών την Πέμπτη 28 Μάρτη. Η μετάβασή μας στην Αθήνα θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Λ. Κατσώνη ( Ζάππειο) Λιβαδειάς και ώρα 12.00΄ το μεσημέρι.

Ο αγώνας των Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Θεσσαλία από 15/4 έως 21/4/2024

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων από 15/04/2024 έως 21/04/2024 στη Θεσσαλία   Ανακοινώνεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *