Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στη Βουλή το ζήτημα του αναδασμού σε Λειανοκλάδι, Λυγαριά, Αμούρι, Στύρφακα και Ζηλευτό

Η νέα παρέμβαση στη Βουλή  του βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη αφορά τον αναδασμό στη Φθιώτιδα.

Στη Βουλή από τον Γιάννη Σαρακιώτη οι ανησυχίες των κατοίκων Λειανοκλαδίου, Λυγαριάς, Αμουρίου, Στύρφακας και Ζηλευτού για τον αναδασμό.

Τις ανησυχίες των κατοίκων των Δημοτικών Κοινοτήτων Λειανοκλαδίου – Λυγαριάς – Αμουρίου – Στύρφακας – Ζηλευτού για την πορεία της διαδικασίας του αναδασμού στην περιοχή, μετέφερε στη Βουλή, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικής παρέμβασής του ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική ΣυμμαχίαΓιάννης Σαρακιώτης.

Συγκεκριμένα, στο κείμενο της επιστολής την οποία απευθύνουν προς τους θεσμικούς φορείς της περιοχής και η οποία ετέθη από πλευράς του Βουλευτή Φθιώτιδας, υπ’ όψιν του αρμοδίου Υπουργού, προκειμένου αυτός να δώσει τις αναγκαίες απαντήσεις, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων των παραπάνω περιοχών εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι εκλείπει μέχρι στιγμής η αναγκαία ενημέρωση για την εξέλιξη του αναδασμού, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την πολυετή καθυστέρηση που έχει σημειωθεί.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο της παρέμβασης τους, οι Πρόεδροι των παραπάνω Δημοτικών Κοινοτήτων τονίζουν ότι επί σειρά ετών η ευρύτερη περιοχή παραμένει δέσμια σε οποιαδήποτε εξέλιξη αφορά την αγροτική οικονομία, κι ως εκ τούτου καθίσταται επιβεβλημένη η γνωστοποίηση του ζητήματος προς τις αρμόδιες αρχές, ώστε να επιληφθούντου θέματος με προσοχή και ακολούθως να προβούν στις αναγκαίες πρωτοβουλίες ενημέρωσης των εμπλεκομένων, τις οποίες και αποσκοπεί να ενεργοποιήσει η εν λόγω κοινοβουλευτική παρέμβαση του κ. Σαρακιώτη.

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου [ΦΩΤΟ]

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε 2/12/2022 η φωταγώγηση του κεντρικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λαμία Η Λαμία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *