Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στην Ευρυτανία, στα χνάρια των ανθρώπων στους οποίους χρωστάμε τη Δημοκρατία και την Ελευθερία, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καρπενήσι

Την Παρασκευή 13/1, αντιπροσωπεία της Νεολαίας, αποτελούμενη από τον Γραμματέα και μέλη του Κεντρικού συμβουλίου, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καρπενησίου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκο Σουλιώτη, παρουσία των Μωυσή Μπερμπερή – περιφερειακού συμβούλου και Μαρίας Βεντούρη γραμματεα Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευρυτανίας και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, για τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν και τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη της περιοχής. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση και συζήτηση με νέους και νέες του Καρπενησίου.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καρπενήσι

Το Σάββατο 14/1 το πρόγραμμα περιελάμβανε πεζοπορία και ξενάγηση στον παλαιό οικισμό της Βίνιανης και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του χωριού, στο μέρος όπου συγκροτήθηκε η Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη και δημοτικούς συμβούλους, στην οποία συζητήθηκαν  τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μικρός αυτός ορεινός δήμος, καθώς και προτάσεις για να μπορέσουν οι νέοι άνθρωποι να μπορέσουν να γυρίσουν, να ζήσουν και να εργαστούν στα μέρη αυτά.  Στα πλαίσια αυτά αναδείχθηκε και η πρόταση για την πραγματοποίηση πολύμορφων πολιτιστικών δράσεων το καλοκαίρι, που μπορούν να προσελκύσουν μεγάλα τμήματα της νεολαίας να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές των Αγράφων.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καρπενήσι

Η μέρα ολοκληρώθηκε με την κεντρική πολιτική εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή του Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη και του Γραμματέα της Νεολαιας Κωνσταντίνου Βλαχάκη. Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που αναπτύχθηκε αναδείχθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν το νομό, και ιδιαίτερα η δυσκολία  που βιώνουν οι νέοι να επιστρέψουν στον τόπο τους, ενώ παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη νέα γενιά. Ως κοινή συνισταμένη αναδείχθηκε το αίτημα για πολιτική αλλαγή και νίκη στις ερχόμενες εκλογές, αλλά και η ανάγκη η νέα γενιά να πρωτοστατήσει στους στη μάχη αυτή και να προσέλθει στις κάλπες.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καρπενήσι

Την τελευταία μέρα, Κυριακή 15/1, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν το, υπό κατασκευή, Μουσείο των Κορυσχάδων, άκουσαν την ιστορία του από την αντιδήμαρχο Δήμου Καρπενησίου, κ. Σοφία Ζαλοκώστα, και βρέθηκαν στο μέρος που πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθνοσυνέλευση. Στη συνέχεια, προτού αναχωρήσουν για την Αθήνα περιηγήθηκαν στο Μικρό Χωριό, τόπο μεγάλων μαχών κατά την εθνική αντίσταση. Η ανάδειξη των μεγάλων αγώνων των ανθρώπων στους οποίους χρωστάμε την ελευθερία μας, δίνει δύναμη στους νέους/-ες δείχνοντας τον δρόμο για την διεκδίκηση της νίκης στις δικές τους σύγχρονες μάχες.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καρπενήσι

www.avgi.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έκκληση της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου για συλλογή αίματος ομάδων Ο αρνητικό και Β αρνητικό

Λόγω έλλειψης αιμάτων των ομάδων Ο αρνητικό και Β αρνητικό ,η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Βόλου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *