Κυριακή , 14 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Στην περιοχή της Στίρφακας ο βουλευτής Θέμης Χειμάρας

Στην περιοχή της Στίρφακας,  βρέθηκε ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας   όπου τις επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσουν οι συμπληρωματικές εργασίες για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Σε δήλωση του, ο Θέμης Χειμάρας αναφέρει:

«Η Στίρφακα και η ευρύτερη περιοχή του Σπερχειού έχουν μετρήσει πολλές πληγές από τις πλημμύρες και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Με αφορμή την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων που ξεκινά το επόμενο διάστημα, μετά την υπογραφή της 1ης συμπληρωματικής σύμβασης της ΕΡΓΟΣΕ, επισκέφθηκα την περιοχή με τον Υπεύθυνο της Κοινοπραξίας κ. Δημήτρη Τζιαστούδη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Στίρφακας κ. Χρήστο Αργύρη.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν το επόμενο διάστημα, αν και προστατεύουν το χωριό, δεν αντιμετωπίζουν συνολικά τα προβλήματα των καταστροφών του Ιανού.

Χρειάζεται ταχύτητα και συνεργασία μεταξύ των συναρμόδιων υπηρεσιών για την οριοθέτηση των ρεμάτων, την αποκατάσταση των φραγμάτων και την επίσπευση της ολοκλήρωσης του αναδασμού, ώστε να αντιμετωπισθούν οριστικά, τα χρόνια αυτά προβλήματα.

Η γρήγορη ολοκλήρωση των σχετικών μελετών είναι απαραίτητη ώστε να διεκδικήσουμε τις διαθέσιμες χρηματοδοτήσεις.

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι εδώ και είναι σίγουρο πως χρειάζεται καλύτερος συντονισμός!

ΥΓ. Οι πληγέντες κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν ότι θα αποζημιωθούν. Αντί των «ενημερωτικών τηλεφωνημάτων» λοιπόν, ας σταθούμε στην αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων”.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Με θετικό πρόσημο τελείωσε το Παζάρι της Αταλάντης [ΦΩΤΟ]

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12/8/2022 το δημοφιλές παζάρι της Αταλάντης. Με τις περισσότερες συμμετοχές πωλητών από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *