Σάββατο , 20 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Στήριξη των κατοίκων της Μαλεσίνας – 75.000 μάσκες μιας χρήσης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παρέδωσε στο Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ 75.000 μάσκες μιας χρήσης για να διατεθούν δωρεάν στους κατοίκους της Μαλεσίνας και αύριο Παρασκευή η ομάδα Covid-19 της Περιφέρειας θα διενεργήσει δειγματοληψία με rapid tests στο Θεολόγο της Δ.Ε. Μαλεσίνας, παράλληλα με τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας στη Μαλεσίνα.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη αναφορικά με την πορεία εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα η Μαλεσίνα του Δήμου Λοκρών έχει πληγεί με τη διασπορά του ιού σε εκατοντάδες κατοίκους της. Δεκάδες εξ αυτών νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας και κοινός στόχος όλων των αρμοδίων αρχών είναι η αποκατάσταση της υγειονομικής κατάστασης της περιοχής.

Τα μέτρα που λήφθηκαν είναι αντίστοιχα της έκτασης της διασποράς στην Κοινότητα και σαν στόχο έχουν τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Τα μέτρα όμως δεν αρκούν αν δεν εφαρμοστούν ή δεν αλλάξει η κακή νοοτροπία περιφρόνησης της επικινδυνότητας του Covid-19 και απαξίωσης των μέτρων προφύλαξης και ατομικής προστασίας.

Τη Δευτέρα 1η Μαρτίου στη διάρκεια της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού στη Μαλεσίνα ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, ζήτησε τη στήριξη της Περιφέρειας μέσω δυο τρόπων: αφενός με την υποστήριξη των δράσεων δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας από την ομάδα Covid-19 της Περιφέρειας και αφετέρου με διάθεση, ως πράξη συμβολισμού για την ανατροπή της κακής νοοτροπίας, δωρεάν μασκών μιας χρήσης σε όλο το πληθυσμό της Μαλεσίνας.

Η καλή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας έχει ως στόχο να στηρίξει σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο τους κάτοικους της Μαλεσίνας που δοκιμάζονται από την πανδημία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

O Φθιώτιδος Συμεών για τις κατασκηνώσεις στο Καινούργιο: «Κατασκήνωση ειρήνης και αγάπης για τα παιδιά από την Ουκρανία»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δέκα βασικές κατασκηνωτικοί περίοδοι στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *