Στις Βρυξέλλες ο Αλ. Τσίπρας – Το πρόγραμμα των συναντήσεων του

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το γραφείο τύπου του.

Στις 14:00 τοπική ώρα θα συναντηθεί με την Ευρωπαία Επίτροπο Ευρωπαϊκών Αξιών και Διαφάνειας, Βέρα Γιούροβα.

Νωρίτερα θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χουάν Λόπεζ Αγκιλάρ.

Στις 15: 00 θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλέζου καθώς και στα εγκαίνια της αίθουσας “Μανώλης Γλέζος” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δες επίσης

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο στα ύψη – Ανησυχίες για τις επιπτώσεις της κρίσης σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία

Νέες πιέσεις στις διεθνείς αγορές ενέργειας προκαλούν οι πολεμικές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *