Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ο Διευθυντής του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Βελγίου

Σημαντικές επαφές με στόχο την προώθηση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων,  για το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Αναφέρει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την επίσκεψη του Βέλγου Διευθυντή του Εμπορικού Επιμελητηρίου:

“Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας τον κ. Philippe Borremans, Διευθυντή & μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Βελγίου. Στην άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση που είχαμε, συζητήσαμε & ανταλλάξαμε απόψεις για τις πρακτικές που ακολουθεί η Κεντρική Διοίκηση του Βελγίου για να στηρίξει τις SME’s οι οποίες αποτελούν το 90% του συνόλου των επιχειρήσεων, τα κίνητρα που παρέχει για επενδύσεις στη χώρα καθώς και για τη φορολογική μεταχείριση των νεοϊδρυθέντων ΜμΕ.

Συζητήσαμε επίσης για τη δυνατότητα δικτύωσης και ανταλλαγής καλών πρακτικών δικών μας επιχειρήσεων με ομοειδείς του Βελγίου και τους τρόπους προώθησης των προϊόντων μας στην εκεί αγορά. Αυτή την περίοδο, ο Philippe Borremans βρίσκεται για διακοπές στην πατρίδα μας δηλώνοντας γοητευμένος από τις ομορφιές, το φυσικό & πολιτιστικό τοπίο της Φθιώτιδας. Με την υπόσχεση να συναντηθούμε ξανά, ανταλλάξαμε ευχές για ένα όμορφο Covid free καλοκαίρι!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αταλάντη: Διακοπή ρεύματος για 8 ώρες

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο Δήμο Λοκρών Η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *