Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο νέο κτίριο της Πυροσβεστικής στην Αιτωλοακαρνανία, ο Υπουργός Σπ. Λιβανός

Επίσκεψη Σπ. Λιβανού στο νεο κτήριο διοίκησης των πυροσβεστικών υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας

Τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Σταθμών Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός στο νέο κτήριο που στεγάζεται. Τον κ. Λιβανό υποδέχθηκαν ο πύραρχος κ. Χρήστος Καλογερόπουλος και ο αντιπύραρχος κ. Παναγιώτης Στούμπος, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία των πυροσβεστικών υπηρεσιών του Νομού και για το έργο που επιτέλεσαν στην αντιπυρική περίοδο που ολοκληρώνεται.

Ο ΥΠΑΑΤ έδωσε συγχαρητήρια στη διεύθυνση και τους πυροσβέστες για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν κι εφέτος στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας Εφέτος το καλοκαίρι υπήρξαν 430 συμβάντα στο Νομό, αλλά μόνο 800 στρέμματα κάηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής. Η δράση των πυροσβεστών μας όμως δεν περιορίστηκε στην Αιτωλοακαρνανία. Συνέδραμαν στην αντιμετώπιση πυρκαγιών και σε πολλές άλλες περιοχές, από την Ηλεία έως την Αττική και τη Φωκίδα.

Ο κ. Λιβανός συζήτησε, επίσης, με τους κ.κ. Καλογερόπουλο και Στούμπο τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνουν και την προετοιμασία της επόμενης αντιπυρικής περιόδου, καθώς και τις ανάγκες των υπηρεσιών τις οποίες δεσμεύτηκε να μεταφέρει στο αρμόδιο υπουργείο. Εξέτασαν ακόμη, τρόπους με τους οποίους το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα μπορούσε να συμβάλει στο έργο της πρόληψης.

Τέλος, ο κ. Λιβανός , συνομιλώντας με τους πυροσβέστες, άκουσε τα προβλήματα του κλάδου και ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ενίσχυση της προσπάθειας για πρόληψη των πυρκαγιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνελήφθη στη Λάρισα αστυνομικός για κατοχή ηρωίνης

Τον… τσάκωσαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *