Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στο Βελεστίνο το Καραγκούνικο Αντάμωμα

Η σχετική ενημέρωση και ευχές για το νέο έτος από την ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ.

“Το Συμβούλιο της ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ εύχεται σ’ όλα τα μέλη της Αμφικτιονίας και στους φίλους το νέο έτος 2022 να είναι για όλους μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Τη φετινή χρονιά 2022, έχουμε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία όπως είναι γνωστό γίνεται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου στην έδρα της Αμφικτιονίας στον Παλαμά αλλά αναβλήθηκε λόγω της Πανδημίας.

Η εν λόγω συνέλευση θα πραγματοποιηθεί όταν προκύψουν οι κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες και πιθανότατα την άνοιξη! Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση – ειδοποίηση.

Τη νέα χρονιά επίσης έχουμε το 7ο Διεθνές Εθνολογικό μας Συνέδριο με θέμα «Η Θεσσαλία στην Επανάσταση του 1821: Πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και ιστοριογραφικές απηχήσεις», του οποίου έχει αναρτηθεί και κοινοποιηθεί στα μέλη μας η σχετική προκήρυξη.
Το συνέδριό μας, το οποίο γίνεται μετά από αναβολή λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί στο Βελεστίνο της Μαγνησίας, στις 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2022 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 το Καραγκούνικο Αντάμωμα, επίσης στο Βελεστίνο.

Στις 8, 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022, η ψυχή και η καρδιά των καραγκούνηδων χτυπούν δυνατά στην γεννήτρα και τροφό του Ρήγα Βελεστινλή, στο Βελεστίνο.

Θα είμαστε όλοι εκεί, να πούμε για άλλη μια φορά το «Φίλοι μ’ καλώς ορίσατε»!!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πέθανε πατέρας δύο παιδιών – Ξαφνικά  κατέρρευσε ενώ βρίσκονταν σπίτι του με την οικογένεια του…

Πέθανε ξαφνικά ένας 62χρονος άντρας… Συγκεκριμένα, ο  άντρας βρισκόταν στο σπίτι του στο Βόλο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *