Στον Δήμο Μακρακώμης ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας

Μετά τον Δήμο Δομοκού, ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας βρέθηκε στον Δήμο Μακρακώμης όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Χαντζή και με Αντιδημάρχους.

Σχετικά με την συνάντηση που είχε  ο βουλευτής, δήλωσε:

“Να κάνουμε τη Δυτική Φθιώτιδα προορισμό!

Συνεχίζοντας τις επαφές με τους Δημάρχους Φθιώτιδας, ο επόμενος σταθμός μας ήταν η Δυτική Φθιώτιδα και ο Δήμος Μακρακώμης.

Όπως συμβαίνει με όλους τους Δημάρχους της Φθιώτιδας, έτσι και με τον Γιώργο Χαντζή, έχουμε καθημερινή συνεργασία από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Συζητήσαμε τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με τα έργα υποδομών που έχει ανάγκη η περιοχή.

Το κρίσιμο στοιχείο σήμερα, είναι η σωστή προετοιμασία μελετών, που θα επιτρέψει την συμμετοχή του Δήμου στη διαχείριση των διαθέσιμων Ευρωπαϊκών πόρων.”

Δες επίσης

Eργασίες κλαδέματος σε περιοχή της Λαμίας

Προγραμματισμένες εργασίες κλαδέματος από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαμιέων Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *