Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στον Βόλο η Πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, σε εκδήλωση της «Μαγνήτων Κιβωτός»

Στον Βόλο αναμένεται να βρεθεί, η Πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, την Τρίτη 22 Μαρτίου σε εκδήλωση της «Μαγνήτων Κιβωτός».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του εκπαιδευτικού πακέτου για τη ναυτική παράδοση της Ελλάδος με τίτλο «Πού πας, καραβάκι, με τέτοιον καιρό; – Η Ναυτική παράδοση της Ελλάδος» παρουσίας της Πρόεδρου της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» κ. Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, της Υφυπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μακρή και της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Χρυσής Βιτσιλάκη.

Την επιστημονική επιμέλεια του εκπαιδευτικού πακέτου μετά από σχετική απόφαση του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου είχε ο Αλέξανδρος Καπανιάρης, Δρ Ψηφιακής Λαογραφίας του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Μαρία Γκασούκα, Ομότιμη Καθηγήτρια Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το εκπαιδευτικό πακέτο έχει εξασφαλίσει την Αιγίδα της Επιτροπής 200 Χρόνια μετά την Επανάσταση «ΕΛΛΑΔΑ 2021», στο πλαίσιο των Επετειακών Εορτασμών του περασμένου έτους, την έγκριση της προαιρετικής εφαρμογής του εκπαιδευτικού υλικού στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (151706/ΓΔ, 23-11-2021), καθώς έχει εγκριθεί ως εκπαιδευτικό υλικό για χρήση για το γνωστικό αντικείμενο «Εργαστήρια Δεξιοτήτων».
Για την εκπόνηση του εκπαιδευτικού πακέτου συνεργάστηκαν 80 εκπαιδευτικοί διάφορων ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μαγνησίας καθώς και φορείς της Εκπαίδευσης.

Πηγή: magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νεκρός 55χρονος άντρας – Καταπλακώθηκε από δέντρο

Τραγωδία με 55χρονο δασεργάτη ο οποίος καταπλακώθηκε από δέντρο(πεύκο) την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες κοντά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *