Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στους ρυθμούς της… ανακύκλωσης χόρεψε η Θήβα

Στους ρυθμούς της… ανακύκλωσης χόρεψε σήμερα η Θήβα, με αφορμή την εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε ο ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης(ΕΕΑΑ) και το Δήμο Θηβαίων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο και την κεντρική πλατεία της Θήβας, με τη συμμετοχή Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Θήβας.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη της ανακύκλωσης μέσω διαδραστικών παιχνιδιών με ανακυκλώσιμα υλικά και να διασκεδάσουν με το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης».
Ξεχωριστή νότα η jazz συναυλία με θέμα την ανακύκλωση από το μουσικό σχήμα του Αλέξανδρου Χρηστίδη «Voyage Jazz Group».
“Η ανακύκλωση πρέπει να γίνει τρόπος ζωής. Η βιώσιμη διαχείριση των αποβλήτων αποτελεί μονόδρομο, με την επαναχρησιμοποίηση, τη διαλογή στην πηγή και ανακύκλωση, όσο και τη μείωση των απορριμμάτων.

Για μας στον Δήμο Θηβαίων, κάθε ημέρα πρέπει να είναι ημέρα περιβάλλοντος», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ημερίδα την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου στο Λιμάνι Ναυπάκτου «Αναπληρώνοντας τη φυσική οικογένεια μέσω του θεσμού της αναδοχής»

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *