Σάββατο , 24 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δ. Στυλίδας : Απάντηση Αντιδημάρχου για το θέμα της μετακίνησης μαθητών και σε σχόλιο “σκοπιμότητα και βλαχοπολιτική”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΑΛΕΞΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την  ανάρτηση  του συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καλώτα  για ‘’σκοπιμότητα και βλαχοπολιτική’’ για το θέμα της μετακίνησης μαθητών από τις Ράχες στη Σπαρτιά επισημαίνουμε τα εξής:

Η εν λόγω ανάρτηση είναι προσβλητική τόσο για τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Σπαρτιάς όσο και για τους δημότες του χωριού, όπως υπογραμμίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 26-10-2020.

Στη συνεδρίαση διευκρινίστηκε ότι όλες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν από το τμήμα Παιδείας του Δήμου είχαν ως αποτέλεσμα να προχωρήσει στη διάθεση οχήματος ταξί από τις Ράχες στη Σπαρτιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου λυθεί άμεσα το θέμα και να διευκολυνθούν οι μαθητές. Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε διάστημα τριών μόλις ημερών, ενώ πέρσι το ίδιο θέμα είχε επιλυθεί τον Δεκέμβριο.

Δυστυχώς η επίθεση του κ. Καλώτα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαρτιάς και σε μένα προσωπικά δεν συνάδει με την προαγωγή του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης γι’ αυτό ζητήθηκε από τον ίδιο να ανακαλέσει την ανάρτησή του.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανυπόστατη επίθεση προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαρτιάς και στο πρόσωπό μου ο κ. Καλώτας, απάντησε ότι όλες οι ενέργειες είχαν γίνει πριν την δική μας παρέμβαση και συγκεκριμένα πριν από τις 6 Οκτωβρίου 2020, χωρίς όμως να παρουσιάσει κάποια σχετική αλληλογραφία. Επιπλέον, χρησιμοποίησε επίσης απαράδεκτη φρασεολογία όπως: ‘’μαζί με κάτι φιλαράκια ο κ. Αλεξίου προσπάθησε να οικειοποιηθεί μια προσπάθεια που είχε γίνει πριν’’, και σε αυτή επίσης την περίπτωση αφήνουμε στην κρίση σας να χαρακτηρίσετε το ποιοτικό επίπεδο του εν λόγω δημοτικού συμβούλου.

Δυστυχώς για τον κ. Καλώτα, η σχετική αλληλογραφία εκ μέρους του Δήμου που είναι διαθέσιμη, παρουσιάστηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο αφήνοντάς τον ακόμη μια φορά εκτεθειμένο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του κ. Καλώτα και τα βίντεο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕΡΟΣ 1

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕΡΟΣ 2

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕΡΟΣ 3

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Αρχιερατικό τρισάγιο για την 28χρονη Ελπίδα, θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη…

Φθιώτιδος Συμεών: «Οι ψυχές των θυμάτων περιμένουν απαντήσεις..» Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας   κ. Συμεών μετέβη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *