Συλλήψεις σε Φθιώτιδα και Βοιωτία

Συνελήφθησαν -2- άτομα σε περιοχές της Φθιώτιδας και τηςΒοιωτίας

Συνελήφθησαν, το τελευταίο διήμερο, σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, δύο (2) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, συνελήφθη ημεδαπή στη Λαμία, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις συνολικής ποινής κάθειρξης -15- ετών και συγκεκριμένα:

• του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου – Αργολίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών, για ληστεία.

• του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών και χρηματική ποινή -300- ευρώ, για διακεκριμένη κλοπή.

• του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών και χρηματική ποινή -200- ευρώ, για διακεκριμένη κλοπή.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών, συνελήφθη ημεδαπός στην Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -3- ετών, για ληστεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως

Δες επίσης

ΔΕΗ – WE4ALL: Συνεργασία για την ολιστική αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας

  Τρίτη χρονιά υλοποίησης του προγράμματος «SustainabilitySeeds» Περιβαλλοντική αποκατάσταση και κοινωνικοοικονομική ενίσχυσητης Βόρειας Εύβοιας Δωρεά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *