Σύλληψη για ανθρωποκτονία σε περιοχή της Βοιωτίας – Τσακώθηκαν και τον μαχαίρωσε…

Συνελήφθη αμέσως, στις 2-6-2022 αργά το βράδυ σε περιοχή της Βοιωτίας, από προστρέξαντες Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας αλλοδαπός, μετά από τέλεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ομοεθνούς του.

Ειδικότερα, σε οικία στην ανωτέρω περιοχή, ο συλληφθείς, έπειτα από διαπληκτισμό, επιτέθηκε στο θύμα και το τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι, καταφέρνοντας πλήγμα στο αριστερό ημιθωράκιο.

Στο σημείο μετέβησαν αρμόδιες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, οι οποίες ενήργησαν εξερεύνηση και αυτοψία του χώρου του εγκλήματος, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε, συνολικού μήκους (22) εκατοστών.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Δες επίσης

Παραδόθηκε νέος εξοπλισμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΠΓΝΛ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Την Παιδιατρική Κλινική και, στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *