Κυριακή , 3 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με τον συντονιστή των Διεθνών Σχέσεων του Κόμματος του Λαού της Παλαιστίνης

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με τον Ακέλ Τακάζ

Αντιπροσωπεία του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, συναντήθηκε με τον Άκελ Τακάζ, συντονιστή των Διεθνών Σχέσεων του Κόμματος του Λαού της Παλαιστίνης, πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης και Αλληλεγγύης Παλαιστίνης και Συντονιστή Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, που βρίσκεται στην Ελλάδα και παίρνει μέρος σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό.

Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Ευρωβουλευτής.

Κατά τη διάρκεια της συντροφικής συζήτησης, ο Ακελ Τακάζ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας από το κράτος του Ισραήλ, αναφέρθηκε στην επίθεση του κατακτητή και των εποίκων στην Δυτική όχθη, στα βάσανα που βιώνει ο λαός της Παλαιστίνης και την αντίσταση που προβάλλει διεκδικώντας τον τερματισμό της κατοχής, ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, την επιστροφή των προσφύγων και την απελευθέρωση των φυλακισμένων.

Ο Γ. Μαρίνος ενημέρωσε τον σ. Τακάζ για την πάλη του ΚΚΕ στο πλευρό των Παλαιστινίων, τις μεγάλες διαδηλώσεις και τις πολύμορφες εκδηλώσεις που οργανώνονται στην Ελλάδα, την μαζική αλληλεγγύη που εκφράζει ο ελληνικός λαός.

Ο Άκελ Τακάζ ευχαρίστησε το ΚΚΕ για την αλληλεγγύη του και τα δύο κόμματα εξέφρασαν την θέληση τους για την συνέχιση της κοινής δράσης της επόμενη περίοδο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων Αποδήμων

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων Αποδήμων “Πληθαίνουν καθημερινά οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *