Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση εργασίας στο Νοσοκομείο Λαμίας για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών

Στο Νοσοκομείο Λαμίας πραγματοποιήθηκε στις 28/5/2021 συνάντηση εργασίας με θέμα την εφαρμογή νεότερων μεθόδων βελτίωσης και πρωτοκόλλων αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Διαπιστώθηκαν τα δεδομένα και οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει το Τμήμα Επειγόντων Περαστικών του ΓΝ Λαμίας και πραγματοποιήθηκε ο ανάλογος αρχικός επιχειρησιακός σχεδιασμός, πάντα με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρεία του κ. Φώτη Σερέτη, Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και με τη συμμετοχή του κ. Ανδρέα Κολοκυθά, Διοικητή του ΓΝ Λαμίας, του κ. Γεωργίου Καραβάνα, Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝ Λαμίας , της κ. Γεωργίας Παπαδάμου, Διευθύντριας του ΤΕΠ του Π.Γ.Ν. Λάρισας και Συντονίστριας όλων των ΤΕΠ των νοσοκομείων της Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας, του κ. Γεωργίου Παπανάγνου, Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝ Λαμίας, του κ. Δημητρίου Μαυρολιά, Επιμελητή Β’ Ορθοπεδικής των ΤΕΠ, της κ. Αικατερίνης Πισπιρίγκου, Αναπληρώτριας της Διευθύνουσας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝ Λαμίας, και του κ. Κων/νου Τριανταφυλλάκη, Προϊσταμένου Νοσηλευτή των ΤΕΠ του ΓΝ Λαμίας.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Λοκρών για την ανακύκλωση

“Η ανακύκλωση είναι βασική προτεραιότητα για το σεβασμό στο περιβάλλον και την κυκλική οικονομία.” αναφέρει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *