Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση Γ. Κοτρωνιά με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Ο βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γ. Καραγιάννη, παρουσία του Προέδρου της Τ.Κ. Νεράιδας κ. Αθ. Καραπέτσα και του συντοπίτη πολιτικού μηχανικού της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Εύδοξου Μεγαγιάννη.
Συζητήθηκε η επίσπευση των απαραίτητων ενεργειών από πλευράς Υπουργείου, ώστε να δημοπρατηθεί και να κατασκευαστεί το τμήμα του δρόμου μεταξύ Στυλίδας και Νεράιδας, που θα διευκολύνει την κυκλοφορία και την σύνδεση των δύο οικισμών.

Ο Υφυπουργός, αφού ενημερώθηκε από τα στελέχη του Υπουργείου, διαβεβαίωσε ότι σε 10 περίπου ημέρες θα είναι σε θέση να δώσει το ακριβές χρονοδιάγραμμα δημοπράτησης αυτού του έργου.
Παράλληλα ο βουλευτής έθεσε ξανά και το πρόβλημα που υπάρχει στο Κόμμα Λαμίας από τις συνεχείς πλημμύρες.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που γίνονται με την κατασκευή οχετών και μιας περιφερειακής τάφρου ανακούφισης που κατασκευάζει το Υπουργείο και παρέπεμψε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για κάποιες άλλες, απαραίτητες παρεμβάσεις, που θα ανακουφίσουν το πλημμυρικό φαινόμενο.

Ο βουλευτής ευχαριστεί τον Υφυπουργό για την άμεση ανταπόκριση και την συνεργασία που είχαν ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια του μεγάλου εχθρού που είναι η γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσιών.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αταλάντη: Διακοπή ρεύματος για 8 ώρες

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο Δήμο Λοκρών Η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *