Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση Σοφίας Σακοράφα – Κώστα Αγοραστού για δημιουργία προπονητικού κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Η δυνατότητα δημιουργίας ενός προπονητικού κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για αθλητές υψηλού επιπέδου αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης της συνάντησης που είχε σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Στη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας του Κέντρου από την Περιφέρεια, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι τεχνικοί της Ομοσπονδίας το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν σε απαραίτητες επαφές με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, καθώς και προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη, προκειμένου να ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει ένα τέτοιο έργο. Οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν θα μεταβιβαστούν στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Η δημιουργία ενός τέτοιου κέντρου είναι ικανή να μεταμορφώσει την Θεσσαλία σε αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη, στη Λάρισα, συζητήθηκε η συνεργασία ΣΕΓΑΣ και Περιφέρειας και σε άλλα επίπεδα, όπως η Πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και η συμβολή της Περιφέρειας σε θέματα υποδομών. Η αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων δε θα βελτιώσει μόνο την αγωνιστική εικόνα των αθλητών της ευρύτερης περιοχής, αλλά θα δώσει την ευκαιρία στην περιοχή να φιλοξενήσει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Περιφέρεια και ΣΕΓΑΣ θα υπογράψουν τις επόμενες ημέρες πρωτόκολλο συνεργασίας, για τις μελλοντικές κοινές τους δράσεις.

Το παρών στη συζήτηση με τον Περιφερειάρχη έδωσε ο σύμβουλος διοίκησης Λάμπρος Παπακώστας και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Ηλίας Καφές. Το εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Στέλιος Δημότσιος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Υποδομών της Περιφέρειας βρισκόταν στην Αθήνα σε προγραμματισμένη συνάντηση για θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δ. Αγρινίου ενημερώνει ότι οι Δομές Αστέγων διαθέτουν θερμαινόμενους χώρους για διημέρευση και φιλοξενία

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, ενόψει εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *