Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση Θ. Χειμάρα με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρα

Ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας  συνεχίζει αδιάκοπα τις συναντήσεις και επαφές του για προώθηση ζητημάτων και θεμάτων της Φθιώτιδας.

Η πιο πρόσφατη του συνάντηση ήταν με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Κώτσηρα.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Σε ανάρτηση του, ο κ. Χειμάρας αναφέρει ειδικότερα:

«Σε συνέχεια της συνάντησής μου με τον Πρόεδρο και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Φθιώτιδας, επισκέφθηκα τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και δραστήριο συνάδελφο κ. Γιώργο Κώτσηρα.

Η κάλυψη των κενών θέσεων των δικαστικών υπαλλήλων και η πρόβλεψη μίας επιπλέον θέσης Αντιεισαγγελέα Εφετών είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι η Λαμία είναι έδρα της Περιφέρειας και τριών καταστημάτων κράτησης.

Η βελτίωση των υποδομών του δικαστικού μεγάρου Λαμίας είναι αναγκαία και ιδιαίτερα η τοποθέτηση ράμπας ΑμεΑ, για την οποία ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να ξεκινήσει άμεσα τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε στενά, στο πλαίσιο της κατάρτισης του ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για τα δικαιώματα των παιδιών και την προστασία της ανηλικότητας, που ήδη επεξεργάζεται το Υπουργείο.

Η προστασία των παιδιών μας από κάθε φαινόμενο κακοποίησης, έμφυλης βίας και κοινωνικού αποκλεισμού, είναι το ζητούμενο της νομοθέτησης.

Αν και δεν εξαρτάται από τον ίδιο, είναι προφανές πως μετέφερα την αγωνία των Δικηγόρων της Φθιώτιδας για την επαναλειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών με τη λήψη αυστηρών υγειονομικών μέτρων.

Η αναστολή λειτουργίας τους για σχεδόν ένα χρόνο, δημιουργεί ζητήματα επιβίωσης στο νομικό κόσμο της Φθιώτιδας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Βρέθηκε ο 20χρονος που είχε χαθεί στον Παρνασσό…

Τέλος καλά όλα καλά για τον 20χρονο που είχε χαθεί στον Παρνασσό Μετά από αναζητήσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *