Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση Θ. Ζεκεντέ με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

Ο Δήμος Λοκρών εμφανίζει αυξημένη παραβατικότητα και απαιτούνται σχετικές παρεμβάσεις για την επίλυση του σοβαρού ζητήματος, σημειώνει ο κ. Ζεκεντές.

Συνάντηση Δημάρχου Λοκρών με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας για την υποστελέχωση του Α.Τ. Λοκρών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Λοκρών στην Αταλάντη.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Καλλής, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Τριανταφύλλης Νικόλαος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δέδες Ευάγγελος και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Γραμματίκας συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας και αστυνόμευσης στην περιοχή του Δήμου Λοκρών.

Ο Δήμος Λοκρών εμφανίζει αυξημένη παραβατικότητα και απαιτείται η ενίσχυσή του σε προσωπικό. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συμφωνήθηκε ο συντονισμός των παρεμβάσεων από το Δήμο Λοκρών και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: “Μύθοι και κατασκοπικές νουβέλες γράφονται για να στηθεί το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ”

Σημερινή 27/11/2022 δήλωση του  Υφυπουργού  παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπρόσωπου Γιάννη Οικονόμου: “Η πολιτική αντιπαράθεση, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *