Συνάντηση του Γιώργου Κοτρωνιά με τον Υπουργό Μεταφορών

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, όπως ενημερώνει, είχε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταφορών κ. Κώστα Κυρανάκη.

Αντικείμενο της συνάντηση ήταν  δύο σημαντικά θέματα που αφορούν τη σιδηροδρομική εξυπηρέτηση της περιοχής:

1ον Την κατάργηση των εκδοτηρίων εισιτηρίων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου, και
2ον Την ανάγκη προσθήκης ενός επιπλέον ζευγαριού δρομολογίων από και προς Αθήνα, με στάση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Μώλου.

Ο κ. Υπουργός ενημέρωσε ότι στο Λιανοκλάδι η λειτουργία της έκδοσης εισιτηρίων θα συνεχιστεί, καθώς θα καλυφθεί από υπαλλήλους του ΟΣΕ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Αναφορικά με το αίτημα για τον Μώλο, ο κ. Κυρανάκης τόνισε ότι, μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των μηχανοδηγών στο νέο σύστημα ασφαλείας – διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου – το θέμα θα επαναξεταστεί, με στόχο την ικανοποίηση του αιτήματος.

Ο Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική ανταπόκριση του Υπουργού και τη διάθεσή του για συνεργασία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεχούς βελτίωσης των σιδηροδρομικών υποδομών στη Φθιώτιδα, προς όφελος των πολιτών και της τοπικής ανάπτυξης.

 

Δες επίσης

Τροχαίο στη Λαμία – Έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε άλλο Ι.Χ. [ΦΩΤΟ]

Τροχαίο στην πλατεία στο Παγκράτι Λαμίας Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  το απόγευμα της Τετάρτης 20/5/2026  στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *