Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνάντηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Μαρίνου με τον Υπουργό Εξωτερικών Ν. Δένδια

Δήλωση του Γ. Μαρίνου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Δένδια

“Το ΚΚΕ, σε πλήρη αντιστοιχία με τα λαϊκά συμφέροντα, καταδικάζει και αντιπαλεύει αποφασιστικά την πολιτική της εμπλοκής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και στα βρώμικα σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ με τη συνδρομή του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων.

Ακριβώς στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, που θέτει σε μεγάλους κινδύνους το λαό μας, χειροτερεύουν διαρκώς οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Οι δυνάμεις του ευρωατλαντισμού, για τα δικά τους συμφέροντα, αναπτύσσουν παραπέρα τις στρατηγικές σχέσεις με την Τουρκία και τροφοδοτούν την επιθετικότητα της τουρκικής αστικής τάξης και ταυτόχρονα διαμορφώνουν το έδαφος για την προώθηση ενός επώδυνου συμβιβασμού, για την προώθηση των συμφερόντων των αμερικανικών και ευρωπαϊκών μονοπωλίων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στις συνθήκες αυτές, τώρα, είναι ανάγκη να δυναμώσει η πάλη του λαού μας για την απεμπλοκή της χώρας από τα σχέδια των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, να κλείσουν οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, να σταματήσει η αποστολή οπλισμού από τη χώρα μας στον πόλεμο στην Ουκρανία.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο | Με 34 συμμετοχές η 7η Ελληνική παρουσία στην έκθεση FOOD & LIFE 2022, του Μονάχου

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει με 8 τοπικούς παραγωγούς. Με 34 συμμετοχές θα έχει παρουσία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *