Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεδρίασε το Δ. Σ. του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας – Δήλωση Προέδρου Ηλ. Κυρμανίδη

Σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου στη Λαμία, στην αίθουσα συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο απολογισμός και ο ισολογισμός χρήσης 2021 και ο προϋπολογισμός του 2022.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντιπεριφερειάρχης κος Ηλίας Κυρμανίδης δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, διότι τη χρονιά που πέρασε, κάτω από ειδικές και πολύ αντίξοες συνθήκες, καταφέραμε να κρατήσουμε την πολιτιστικής παραγωγή παρούσα και “ζωντανή”
Είτε ως διοργανωτές είτε μέσα από συνέργιες με φορείς της αυτοδιοίκησης 1ου βαθμού, πανεπιστήμια, επιμελητήρια, την Εκκλησία, αθλητικές ομοσπονδίες και συλλόγους και άλλους φορείς πραγματοποιήσαμε στις πέντε (5) Περιφερειακές Ενότητες δράσεις, που η συνολική δαπάνη μόνο του ΟΠΑΣΤΕ, έφτασε στο πόσο 1.034.000 € !!
Αξίζει να μνημονευθεί ότι, με το παραπάνω ποσό, αν και αρχικά δεν είχε προϋπολογιστεί, καλύψαμε και όλες τις επετειακές δράσεις για το 1821, χωρίς να επιβαρυνθούν τα οικονομικά της Περιφέρειας ούτε ένα ευρώ επιπλέον!
Σχεδόν όλες μας οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες, ενώ δεν υπήρξε ούτε ένα αίτημα, από οποιονδήποτε φορέα, σύλλογο, παράταξη είτε μεμονωμένο περιφερειακό σύμβουλο, που να απορρίφθηκε!
Με την ίδια όρεξη, την ίδια σύμπνοια και πίστη στις αρχές της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας, σχεδιάζουμε και οργανώνουμε τις δράσεις μας για τη νέα χρονιά».

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

10 θέματα για το Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης, 9/12

Δείτε  τα 10 θέματα της τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 9/12/2022 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *