Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με 10 θέματα

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ανακοινώνει στα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:00 με θέματα:

1.Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 1/26-1-2022 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

2.Χαιρετισμός – τοποθέτηση Προέδρου Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ι. Μασούτη, σχετικά με τις παρεμβάσεις της Ένωσης γύρω από τα ζητήματα των Πνευματικών Δικαιωμάτων και της Ενεργειακής Κρίσης.

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτημάτων επιχειρήσεων μελών μας για την επιδότηση της συμμετοχής τους σε εκθέσεις, ήτοι: α) της επιχείρησης μέλους μας ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ ΕΕ για την συμμετοχή της στην έκθεση HOTEL SHOW 2021, β) της επιχείρησης μέλους μας ΑΝΑΓΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ για την συμμετοχή της στην έκθεση AGROTICA 2020, γ) της επιχείρησης μέλους μας ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Ο.Ε. για την συμμετοχή της στην Διεθνή έκθεση Τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης “SOUVENIR EXPO GREECE ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ” 2022 και δ) της επιχείρησης μέλους μας ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ για την συμμετοχή της στην 75η Έκθεση Σύγχρονες δημιουργίες και εικαστικό τμήμα, GREEK JEWLERY & ART SHOW 2022. (εισηγητής κ. Σανίδας)

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Εκπαιδευτικών Φροντιστών Φθιώτιδας Φωκίδας Ευρυτανίας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστιατορίων Καφετεριών Οβελιστηρίων Μπαρ και συναφών επαγγελμάτων Λαμίας για οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής κ. Ρίζος)

6.Έγκριση καταβολής της συνδρομής του Επιμελητηρίου μας προς την Κ.Ε.Ε. βάση των εισπραχθέντων το έτος 2021 συνδρομών των μελών μας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

7.Έγκριση απόδοσης των ποσοστών επί των εισπραχθέντων το έτος 2021 συνδρομών των μελών μας για την οικονομική ενίσχυση: α) του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), β) των Συνδέσμων Βιομηχανιών (ΣΕΒΘ & Σ.Ε – ΣΒΣΕ), γ) των Συνδέσμων Εξαγωγέων (ΠΣΕ), δ) της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), ε) της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 2 & 4 του άρθρ. 75 του Ν.4497/2017 . (εισηγητής κ. Ρίζος)

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 12-14 Μαρτίου 2022 στο Metropolitan Expo. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

9.Ενημέρωση των μελών του ΔΣ αναφορικά με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας ως partner για την υλοποίηση προγράμματος ERASMUS+ / ΚΑ2 με τίτλο : «Integrating the European Knowledge in employment and entrepreneurship for Disadvantaged Groups – PAL PUSH II” . (εισηγητής κ. Σανίδας)

10.Ενημέρωση των μελών του ΔΣ αναφορικά με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στο πρόγραμμα “FEA-VEE (Fashion Earth Alliance – Vocational Excellence and Enterprise united for training, policy reform and sustainability in the fashion, textiles and apparel industries)”. (εισηγητής κ. Σανίδας)

Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

 

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μπορούν να παραβρεθούν μόνο τα μέλη του, λόγω των συνθηκών Covid.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΔΗΠΕΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ- Οι παραστάσεις για το χειμώνα 2022-23

Δη.Πε.Θε. Ρούμελης – ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022-23 Το Δη.Πε.Θε. Ρούμελης πιστό στην καταστατική του αποστολή να υλοποιεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *