Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεργασία της Π.Ε. Βοιωτίας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ»

Πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης, Κυριτσόπουλο Δημήτρη, τον Πρόεδρο, Τσαλούχα Αλέξανδρο , τον Διευθυντή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Κακαδιάρη Θωμά, τον Εκπαιδευτή, Κραβαρίτη Γεώργιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ», που έχει ως ιδρυτικό φορέα τη Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) και τις Λέσχες της, στις 6/3/2023.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία της Π.Ε. Βοιωτίας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, με το Ελληνικό Ινστιτούτο μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» .
«Σε μία άριστη συνεργασία την οποία αναπτύξαμε εδώ και καιρό, με το συγκεκριμένο Ινστιτούτο , επισφραγίσαμε σήμερα την απόφαση της ενημέρωσης των νέων μας κυρίως των μαθητών του λυκείου σε σχολεία της Π.Ε. Βοιωτίας μέσω
της δράσης «Μοτοσυκλετώντας …χαίρομαι»

Θέλουμε να φέρουμε σε επαφή τους νέους με τις έννοιες της ασφάλειας και της ελευθερίας μέσω του μοτοσυκλετισμού. Προβάλλουμε υγιή πρότυπα με την ορθή ενημέρωση για την οδική ασφάλεια των παιδιών», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης,
Φανή Παπαθωμά.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φωτιά σε άχυρο που ήταν φορτωμένο σε νταλίκα ξέσπασε το βράδυ στον ΣΕΑ Αλμυρού

Φωτιά σε άχυρο που ήταν φορτωμένο σε νταλίκα ξέσπασε στις 10.30 χθες το βράδυ στον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *