Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνοπτικό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δ. Καρπενησίου για την «Προμήθεια εξοπλισμού για πολιτιστικές δράσεις και τουριστική προβολή

Στις 27 Απριλίου ο διαγωνισμός

Συνοπτικό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Καρπενησίου για την «Προμήθεια εξοπλισμού για πολιτιστικές δράσεις και τουριστική προβολή του Δήμου» ενδεικτικού προϋπολογισμού 26.164,00€.

Κύριο κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) ανά ομάδα.

Προσφορές υποβάλλονται είτε για το σύνολο των παραπάνω τμημάτων (Α ́, Β ́, Γ ́καιΔ ́) είτε μεμονωμένα για ένα ή περισσότερα τμήματα (Α’ή/καιΒ’ή/καιΓ΄ή/καιΔ’). Σε κάθε περίπτωση η υποβολή προσφοράς αφορά το σύνολο των ειδών του κάθε τμήματος. Το ενδεικτικό κόστος της παραπάνω υπηρεσίας θα ανέλθει στο ύψος του ποσού των 26.164,00€ (ευρώ) με το Φ.Π.Α. 24% (καθαρό ποσό21.100.00€ και ΦΠΑ 24% 5.064,00€). Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Καρπενησίου, την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ, κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης.

Εάν ο διαγωνισμός δε διεξαχθεί την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία, τότε θα επαναληφθεί, χωρίς καινούρια δημοσίευση, την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον ίδιο τόπο και ώρα. Αντίγραφα της διακήρυξης και πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Προμηθειών -Δημοπρασιών του Δήμου, αρμόδια υπάλληλος: Τομαρά Σωτηρία, τηλ: 22373 50030.

 

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση : www.karpenissi.gr.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι τοποθετήσεις της παράταξης “Στερεά Υπεροχής” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας 

Η “Στερεά Υπεροχής” για τη συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Στην πρώτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *