Breaking News

ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση, αντί να απολογηθεί για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, προχωρά σε συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ 

“Η κυβέρνηση, αντί να απολογηθεί για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, προχωρά σε συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

Με δηλώσεις περί «πολιτικών παιχνιδιών», «παρεμβάσεων» και «τεμαχισμού» της δικογραφίας, επιχειρεί να υπονομεύσει την έρευνα που αγγίζει κυβερνητικά στελέχη.

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Είναι η γνώριμη πρακτική της συγκάλυψης. Όταν αποκαλύπτεται ένα γαλάζιο σκάνδαλο, στοχοποιούνται οι θεσμοί που το ερευνούν.

Αυτή είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτό είναι το επιτελικό κράτος.”

Δες επίσης

ΠΑΣΟΚ: “Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός Πρωθυπουργός μεταπολιτευτικά, που παρουσιάζει εαυτόν ως Μεσσία”

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός Πρωθυπουργός μεταπολιτευτικά, που παρουσιάζει εαυτόν ως Μεσσία που αν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *