Breaking News

ΣΥΡΙΖΑ: “Οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από τη ΔΕΗ…”

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

“Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της ΔΕΗ διπλάσιους και τριπλάσιους από τους μισθούς τους, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη που την ιδιωτικοποίησε, κ. Στάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759τ.μ. στη Τζια.

Εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ. Τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο.

Τσάμπα ζητάμε εκλογές από τον κ. Μητσοτάκη. Οι άνθρωποι θα μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους μέχρι να φάνε και τα πόμολα.

Αφού ο κ. Στάσσης παραιτηθεί, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις.​”

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

 

Δες επίσης

Ρώσοι εξτρεμιστές πίσω από τις απειλές για βόμβες σε πτήσεις ανά την Ευρώπη: Υπογράφουν ως «Μαχητές του Ανδρικού Κράτους», εκστρατεία χάους βλέπουν οι ειδικοί

Ανησυχία για το νέο κύμα απειλών για βόμβες Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής τέθηκαν σήμερα οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *